Bold Smart Lock SX-65 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100368. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-65.

Specificaties Bold Smart Lock SX-65

Merk

Bold

Fabrikantcode

100368

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-65

De Bold Smart Lock SX-65 is een revolutionair deurslot dat zorgt voor een optimale beveiliging van je huis. Met dit slimme slot hoef je nooit meer je sleutels te gebruiken, want je opent de deur eenvoudig met je smartphone. Het slot wordt geplaatst in de cilinder van je voordeur en maakt draadloos verbinding via bluetooth met je telefoon. Met de Bold SX-65 kun je de deur handsfree openen wanneer je in de buurt bent. Je hoeft alleen maar dichtbij de deur te zijn en deze opent automatisch. Als je liever wat meer controle wilt hebben, kun je ook met slechts één druk op de knop de deur openen. Het slot werkt echter alleen als je minstens 200 meter van de deur bent geweest om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste toegang is. Geen telefoon bij de hand? Geen probleem! Het slimme slot is voorzien van een draaiknop waarmee je een pincode kunt invoeren om de deur te openen. Op deze manier kun je altijd veilig naar binnen, zelfs zonder je telefoon. De installatie van dit slot is ook zeer eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden voltooid. Het slot werkt op batterijen die een indrukwekkende levensduur van ongeveer 2 jaar hebben. Let op: dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 60 tot 65 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Mocht jouw voordeur andere afmetingen hebben, dan raden wij je aan om te kiezen voor een Bold Smart Lock met andere.

Pluspunten
  • Het slot vervangt jouw huidige cilinder, zodat het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot exact waar jij je bevindt, waardoor het opengaat wanneer je op de knop drukt. Zonder smartphone kan het slot gemakkelijk worden geopend met jouw eigen pincode.

Minpunten
  • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 60 tot 65 mm en een buitenmaat van 50 tot 65 mm

    .

    Pas dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Je moet het slot altijd handmatig bedienen

    .

    Je vergrendelt de deur dus niet automatisch als je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-65

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-65 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-65. 

De review over Bold Smart Lock SX-65 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals