Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100196. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge.

Specificaties Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge

Merk

Bold

Fabrikantcode

100196

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge

De Bold Smart Lock SX-55 is een innovatief deurslot dat je moeiteloos in de cilinder van je voordeur plaatst. Met behulp van de geavanceerde Bold Connect bridge kun je dit slimme slot eenvoudig verbinden met het internet. Hierdoor kun je overal ter wereld je deurslot openen en sluiten. Dit is bijzonder handig wanneer je niet thuis bent en er vrienden of familieleden voor de deur staan. De Bold SX-55 past perfect op cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Met dit slimme slot kun je de deur handsfree openen of met slechts een druk op de knop. Mocht je je telefoon niet bij je hebben, dan kun je nog steeds toegang krijgen tot je woning door simpelweg je persoonlijke pincode in te voeren met behulp van de draaiknop op het slot. Zo kun je altijd zonder problemen naar binnen. De installatie van dit slimme slot neemt slechts enkele minuten in beslag. Bovendien werkt het op batterijen met een levensduur van ongeveer 2 jaar, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over regelmatig vervangen van de batterijen. Met de Bold Smart Lock SX-55 kun je genieten van ultiem gemak en gemoedsrust. Of je nu onderweg bent of gewoon in huis, je hebt altijd de controle over je deurslot. Met zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke functies is dit slimme slot de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en handige op.

Pluspunten
  • Verbind je Bold Smart Lock met het internet, zodat je overal toegang tot het slot hebt. Het slot kan de huidige cilinder vervangen en past daardoor op bijna alle voordeuren. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het slot automatisch opent wanneer je op de knop drukt.

Minpunten
  • Let goed op of dit deurslot past in jouw voordeur, het is geschikt voor cilinders met een binnenzijde van 50 tot 55 mm en een buitenzijde van 50 tot 65 mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge. 

De review over Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals