Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100196. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge.

Specificaties Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge

Merk

Bold

Fabrikantcode

100196

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge

De Bold Smart Lock SX-53 is een revolutionair deurslot dat jouw huisbeveiliging naar een hoger niveau tilt. Dit slimme slot kan eenvoudig worden geïnstalleerd in de cilinder van je voordeur, waardoor je de complete controle hebt over wie er toegang heeft tot je woning. Met de toevoeging van de Bold Connect bridge wordt het slot verbonden met het internet, waardoor je overal ter wereld toegang hebt tot je slimme slot. Met de Bold Connect bridge hoef je je nooit meer zorgen te maken over het missen van belangrijke bezoekers. Of je nu aan het werk bent, boodschappen doet of op vakantie bent, je kunt altijd op afstand je deur openen voor vrienden of familie. Het is een handige en veilige manier om toegang te verlenen, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Dit innovatieve slot is compatibel met cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter, waardoor het geschikt is voor de meeste deuren. Je kunt de deur handsfree openen of met een druk op de knop, afhankelijk van jouw voorkeur. Zelfs als je je telefoon niet bij je hebt, kun je nog steeds naar binnen door je persoonlijke pincode in te voeren met de handige draaiknop op het slot. Bovendien is de installatie een fluitje van een cent en kun je binnen enkele minuten genieten van de voordelen van dit slimme slot. En dankzij de batterijen, die een levensduur hebben van ongeveer 2 jaar.

Pluspunten
  • Verbind je Bold Smart Lock met het internet, zodat je het slot overal kunt bedienen. Het slot kan de huidige cilinder vervangen, waardoor het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opengaat zodra je op de knop drukt.

Minpunten
  • Dit deurslot is compatibel met cilinders die een binnenmaat hebben van 50 tot 55 mm en een buitenmaat van 30 tot 45 mm

    .

    Zorg er daarom voor dat het deurslot in jouw voordeur past. Je moet het slot altijd handmatig bedienen

    .

    Dit betekent dat je de deur niet automatisch vergrendelt als je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge. 

De review over Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals