Search
Close this search box.
 1. Bold Smart Lock SX-53

Bold Smart Lock SX-53 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100344. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-53.

Specificaties Bold Smart Lock SX-53

Merk

Bold

Fabrikantcode

100344

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-53

De Bold Smart Lock SX-53 is een revolutionair deurslot dat je in staat stelt om je voordeur op een slimme en handige manier te vergrendelen. Dit geavanceerde slot wordt eenvoudig geïnstalleerd in de cilinder van je voordeur en biedt een perfecte pasvorm voor cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Met behulp van de bluetooth-functie maakt de Bold SX-53 draadloos verbinding met je smartphone, waardoor je de deur handsfree kunt openen wanneer je in de buurt bent of met slechts één druk op de knop. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je minstens 200 meter van de deur verwijderd bent voordat je toegang hebt tot de slimme ontgrendelingsfunctie. En zelfs als je je telefoon niet bij je hebt, kun je nog steeds gemakkelijk naar binnen door simpelweg je persoonlijke pincode in te voeren met de draaiknop op het slot. Zo ben je altijd verzekerd van een moeiteloze toegang tot je huis. De installatie van dit slimme slot is een fluitje van een cent en kan binnen enkele minuten worden voltooid. Bovendien werkt de Bold Smart Lock SX-53 op batterijen, die een indrukwekkende levensduur van ongeveer 2 jaar hebben. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare en duurzame werking. Het is belangrijk op te merken dat dit specifieke deurslot alleen geschikt is voor cilinders met een binnenmaat.

Pluspunten
 • - De cilinder van het slot vervangt jouw huidige, waardoor het op bijna alle voordeuren past. - Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar jij bent, zodat het opent zodra jij op de knop drukt. - Zonder smartphone is het slot gemakkelijk te openen met jouw eigen pincode.

Minpunten
 • Dit slot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 mm en een buitenmaat van 30 tot 45 mm

  .

  Let dus goed op of dit slot in jouw voordeur past. Je moet dit slot altijd handmatig bedienen

  .

  Je vergrendelt de deur dus niet automatisch als je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-53

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-53 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-53. 

De review over Bold Smart Lock SX-53 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals