Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge

Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100196. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge.

Specificaties Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge

Merk

Bold

Fabrikantcode

100196

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge

De Bold Smart Lock SX-45 is een revolutionair deurslot dat een nieuwe dimensie toevoegt aan de beveiliging van je huis. Dit slimme slot past perfect in de cilinder van je voordeur en biedt ongekende mogelijkheden. Met de toevoeging van de Bold Connect bridge wordt het slot verbonden met het internet, waardoor je overal ter wereld toegang hebt tot je deur. Of je nu aan het werk bent, op vakantie bent of gewoon in een andere kamer van je huis bent, met de Bold Smart Lock SX-45 kun je je deur op afstand openen. Stel je voor dat er vrienden of familie voor de deur staan terwijl je nog onderweg bent naar huis. Met een simpele druk op je smartphone open je de deur voor ze, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Het gemak en de gemoedsrust die dit slimme slot biedt, zijn werkelijk ongeëvenaard. Niet alleen is de Bold SX-45 compatibel met de meeste cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter, maar het biedt ook verschillende manieren om je deur te openen. Of het nu handsfree is of met een druk op de knop, je hebt altijd controle over wie er toegang heeft tot je huis. Zelfs als je je telefoon bent vergeten, kun je nog steeds je deur openen door simpelweg je persoonlijke pincode in te voeren met behulp van de handige draaiknop op het slot. En maak je geen zorgen over de batterijen, want ze hebben een indrukwekkende levensduur van.

Pluspunten
  • Verbind je Bold Smart Lock met het internet, zodat je overal het slot kunt bedienen. Dit slot vervangt je huidige cilinder, waardoor het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opengaat op het moment dat je de knop indrukt.

Minpunten
  • Let goed op of dit deurslot geschikt is voor een cilinder met een binnenzijde van 40 tot 45 mm en een buitenzijde van 50 tot 65 mm voordat je het in jouw voordeur plaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge. 

De review over Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals