Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Bold Smart Lock SX-45

Bold Smart Lock SX-45 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100360. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-45.

Specificaties Bold Smart Lock SX-45

Merk

Bold

Fabrikantcode

100360

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-45

De Bold Smart Lock SX-45 is een revolutionair deurslot dat de veiligheid van je voordeur naar een hoger niveau tilt. Dit slimme slot kan eenvoudig worden geplaatst in de cilinder van je deur en is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Met behulp van bluetooth maakt de Bold SX-45 draadloos verbinding met je smartphone. Zodra je in de buurt van je voordeur bent, kun je de deur handsfree openen met een druk op de knop. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je minstens 200 meter van de deur bent geweest. Maar wat als je je telefoon niet bij je hebt? Geen zorgen, je kunt nog steeds moeiteloos naar binnen met behulp van de draaiknop op het slot. Voer simpelweg je persoonlijke pincode in en het slot opent zich voor jou. De installatie van dit slimme slot is een fluitje van een cent en kan binnen enkele minuten worden voltooid. Bovendien werkt de Bold Smart Lock SX-45 op batterijen met een indrukwekkende levensduur van ongeveer 2 jaar. Let op: dit specifieke deurslot is alleen geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Mocht jouw voordeur andere afmetingen hebben, dan raden we aan om te kiezen voor een Bold Smart Lock met de juiste maten.

Pluspunten
  • Het slot vervangt de huidige cilinder en past daardoor op bijna alle voordeuren. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opengaat wanneer je op de knop drukt. Zonder smartphone kan het slot eenvoudig worden geopend met je eigen pincode.

Minpunten
  • Dit deurslot is compatibel met cilinders van 40 tot 45 mm aan de binnenkant en van 50 tot 65 mm aan de buitenkant

    .

    Let daarom goed op of het deurslot geschikt is voor jouw voordeur. Om het deurslot op afstand via internet te kunnen bedienen, heb je een Bold Connect bridge nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-45

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-45 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-45. 

De review over Bold Smart Lock SX-45 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals