Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100196. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge.

Specificaties Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge

Merk

Bold

Fabrikantcode

100196

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge

De Bold Smart Lock SX-43 is een revolutionair slim deurslot dat jouw voordeurbeveiliging naar een hoger niveau tilt. Met dit geavanceerde slot kun je je voordeur op afstand openen en sluiten, waar je ook bent. Dankzij de bijgeleverde Bold Connect bridge wordt jouw slimme slot verbonden met het internet, zodat je altijd de volledige controle hebt. Of je nu nog op je werk bent of geniet van een welverdiende vakantie, je kunt altijd je deur openen voor vrienden en familie die voor de deur staan. De Bold SX-43 is ontworpen om perfect te passen op cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Met deze veelzijdigheid is het eenvoudig om het slot op bijna elke deur te installeren. Je kunt de deur handsfree openen door simpelweg in de buurt te zijn met je gekoppelde smartphone, of met een simpele druk op de knop. En als je je telefoon niet bij je hebt, geen zorgen! Je kunt nog steeds toegang krijgen tot je woning door je persoonlijke pincode in te voeren met behulp van de handige draaiknop op het slot. De installatie van dit slimme slot is een fluitje van een cent en kan in slechts enkele minuten worden voltooid. Het werkt op batterijen met een indrukwekkende levensduur van ongeveer 2 jaar, waardoor je langdurige gemoedsrust hebt zonder je zorgen te hoeven maken over het vervangen van de batterijen. Kies voor de Bold Smart Lock SX-43 en.

Pluspunten
  • Verbind je Bold Smart Lock met het internet, zodat je overal toegang hebt tot het slot. Het slot kan de huidige cilinder vervangen, waardoor het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het opengaat zodra je op de knop drukt.

Minpunten
  • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenzijde van 40 tot 45 mm en een buitenzijde van 30 tot 45 mm

    .

    Let dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Je moet het slot altijd handmatig sluiten

    .

    Je vergrendelt de deur dus niet automatisch als je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge. 

De review over Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals