Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. Bold Smart Lock SX-43

Bold Smart Lock SX-43 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100343. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-43.

Specificaties Bold Smart Lock SX-43

Merk

Bold

Fabrikantcode

100343

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-43

De Bold Smart Lock SX-43 is een innovatieve toevoeging aan je voordeur. Met dit slimme deurslot, dat eenvoudig in de cilinder van je deur geplaatst kan worden, geniet je van extra gemak en veiligheid. Het slot past perfect op cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter, waardoor het geschikt is voor de meeste standaarddeuren. Met behulp van bluetooth maakt de Bold SX-43 draadloos verbinding met je smartphone. Hierdoor kun je de deur handsfree openen wanneer je in de buurt bent of met slechts één druk op de knop. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat je minstens 200 meter van de deur bent geweest voordat je deze opent. Zelfs als je je telefoon niet bij je hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt eenvoudig de deur openen door je persoonlijke pincode in te voeren met behulp van de draaiknop op het slot. Zo kun je altijd moeiteloos naar binnen. De installatie van dit slimme slot is een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten kun je genieten van de voordelen van een elektronisch deurslot. Bovendien werkt de Bold Smart Lock SX-43 op batterijen, die ongeveer twee jaar meegaan. Dit betekent dat je langdurig kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en functionaliteit van dit slimme slot. Het is echter belangrijk op te merken dat de SX-43 alleen geschikt is voor cilinders met een.

Pluspunten
 • Het slot vervangt de huidige cilinder, zodat het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar jij bent, zodat het opent wanneer je op de knop drukt. Zonder smartphone kun je het slot eenvoudig openen met je eigen pincode.

Minpunten
 • Dit slot is geschikt voor cilinders met een binnendiameter van 40 tot 45 mm en een buitendiameter van 30 tot 45 mm

  .

  Let dus goed op of het slot in je voordeur past. Om het slot vanaf elke locatie via internet te kunnen bedienen, heb je een Bold Connect-brug nodig. Je moet het slot altijd handmatig bedienen

  .

  Je vergrendelt de deur dus niet automatisch als je dit bent vergeten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-43

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-43 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-43. 

De review over Bold Smart Lock SX-43 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals