Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100196. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge.

Specificaties Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge

Merk

Bold

Fabrikantcode

100196

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge

De Bold Smart Lock SX-35 is een revolutionair deurslot dat de veiligheid en toegankelijkheid van je huis naar een hoger niveau tilt. Dit slimme slot wordt eenvoudig in de cilinder van je voordeur geplaatst en met de toevoeging van de Bold Connect bridge kun je het slot verbinden met het internet. Hierdoor kun je op afstand je deur openen, waar je ook bent. Stel je voor dat je nog niet thuis bent en er staan vrienden of familieleden voor de deur te wachten. Met de Bold Smart Lock SX-35 kun je ze met een simpele druk op je smartphone verwelkomen in je huis, zelfs als je mijlenver weg bent. De Bold SX-35 is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Of je nu je handen vol hebt met boodschappen of gewoon je sleutels niet kunt vinden, dit slimme slot biedt je de mogelijkheid om handsfree toegang te krijgen tot je huis. En als je toevallig je telefoon niet bij je hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Het slot is voorzien van een draaiknop waarmee je je persoonlijke pincode kunt invoeren om de deur te openen. Zo kun je altijd en op elk moment naar binnen, zonder gedoe. Daarnaast is de installatie van dit slimme slot een fluitje van een cent en duurt slechts enkele minuten. Het slot werkt op batterijen met een levensduur van ongeveer 2 jaar, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over regelmatig onderhoud. Met de.

Pluspunten
  • Verbind je Bold Smart Lock met het internet, zodat je het slot overal kunt bedienen. Het slot vervangt de huidige cilinder, waardoor het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opengaat op het moment dat je op de knop drukt.

Minpunten
  • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 mm en een buitenmaat van 50 tot 65 mm

    .

    Let dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Je moet het slot altijd handmatig sluiten

    .

    Je vergrendelt de deur dus niet automatisch als je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge. 

De review over Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals