Search
Close this search box.
 1. Bold Smart Lock SX-35

Bold Smart Lock SX-35 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100357. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-35.

Specificaties Bold Smart Lock SX-35

Merk

Bold

Fabrikantcode

100357

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-35

De Bold Smart Lock SX-35 is een revolutionair deurslot dat de beveiliging van je woning naar een hoger niveau tilt. Met dit slimme slot hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je sleutels of het vergeten van je pincode. Het enige wat je nodig hebt, is je smartphone. Dit geavanceerde slot wordt eenvoudig geïnstalleerd in de cilinder van je voordeur en is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Het slot maakt draadloos verbinding met je smartphone via bluetooth. Wanneer je in de buurt van je voordeur bent, kun je de deur handsfree openen of met een simpele druk op de knop. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je minstens 200 meter van de deur verwijderd bent. Maar wat als je je telefoon niet bij je hebt? Geen probleem! Met de draaiknop op het slot kun je eenvoudig je persoonlijke pincode invoeren om de deur te openen. Zo kun je altijd naar binnen, ongeacht of je je telefoon wel of niet bij je hebt. Het installeren van dit slimme slot kost slechts enkele minuten en de batterijen hebben een levensduur van ongeveer 2 jaar. Let op: dit deurslot is specifiek ontworpen voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Heb je andere afmetingen? Kies dan voor een Bold Smart Lock met de juiste maten.

Pluspunten
 • Het slot vervangt jouw huidige cilinder, waardoor het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar jij bent, zodat het opengaat op het moment dat jij de knop indrukt. Zonder smartphone is het slot gemakkelijk te openen met jouw eigen pincode.

Minpunten
 • Dit slot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 mm en een buitenmaat van 50 tot 65 mm

  .

  Let dus goed op of het slot in je voordeur past. Om het slot vanaf elke locatie via internet te bedienen, heb je een Bold Connect bridge nodig. Je moet het slot altijd handmatig sluiten

  .

  Dus vergrendel je de deur niet achteraf als je dit vergeten bent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-35

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-35 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-35. 

De review over Bold Smart Lock SX-35 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals