Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. Bold Smart Lock SX-33 Zwart

Bold Smart Lock SX-33 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100456. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-33 Zwart.

Specificaties Bold Smart Lock SX-33 Zwart

Merk

Bold

Fabrikantcode

100456

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-33 Zwart

De Bold Smart Lock SX-33 Zwart is een innovatieve toevoeging aan jouw voordeur. Dit slimme deurslot kan eenvoudig in de cilinder van je deur worden geplaatst en is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Met behulp van bluetooth maakt het slot draadloos verbinding met je smartphone, waardoor je de deur handsfree kunt openen wanneer je in de buurt bent. Met de Bold SX-33 hoef je alleen maar in de buurt van je voordeur te zijn om toegang te krijgen tot je huis. Of je nu je handen vol hebt met boodschappen of gewoon je sleutels kwijt bent, met een simpele druk op de knop kun je de deur openen. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je minstens 200 meter van de deur bent geweest voordat je de deur opent. En maak je geen zorgen als je je telefoon niet bij je hebt, want je kunt ook een pincode instellen en deze invoeren met de draaiknop op het slot. Naast het gemak van het openen van de deur biedt de Bold Smart Lock SX-33 Zwart ook eenvoudige installatie. Binnen enkele minuten kun je dit slimme slot zelf installeren. Bovendien werkt het op batterijen, die een levensduur hebben van ongeveer 2 jaar. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen van de batterijen. Kortom, met de Bold Smart Lock SX-33 Zwart krijg.

Pluspunten
 • 1

  .

  Het slot vervangt je huidige cilinder, waardoor het geschikt is voor bijna alle deuren. 2

  .

  Door middel van geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opent op het moment dat je op de knop drukt. 3

  .

  Zonder smartphone kun je het slot gemakkelijk openen met je eigen pincode.

Minpunten
 • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenzijde van 30 tot 35 mm en een buitenzijde van 30 tot 45 mm

  .

  Let dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Om het deurslot via internet vanaf elke locatie te kunnen bedienen, heb je een Bold Connect bridge nodig. Je moet het slot altijd handmatig sluiten

  .

  Je vergrendelt de deur dus niet automatisch als je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-33 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-33 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-33 Zwart. 

De review over Bold Smart Lock SX-33 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals