Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. Bold Smart Lock SX-33 Messing

Bold Smart Lock SX-33 Messing Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100457. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-33 Messing.

Specificaties Bold Smart Lock SX-33 Messing

Merk

Bold

Fabrikantcode

100457

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-33 Messing

De Bold Smart Lock SX-33 Messing is een innovatief deurslot dat een vleugje elegantie toevoegt aan je voordeur. Dit slimme slot kan eenvoudig worden geïnstalleerd in de cilinder van je deur en past op cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Dankzij de draadloze Bluetooth-verbinding maakt de Bold SX-33 verbinding met je smartphone, waardoor je de deur handsfree kunt openen of met slechts een druk op de knop. Met de Bold Smart Lock SX-33 Messing hoef je je geen zorgen te maken als je je telefoon niet bij je hebt. Dankzij de handige draaiknop op het slot kun je de deur nog steeds openen door je persoonlijke pincode in te voeren. Zo kun je altijd naar binnen, zelfs als je je telefoon bent vergeten. Bovendien is de installatie van dit slimme slot een fluitje van een cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Dit innovatieve slot werkt op batterijen en heeft een levensduur van ongeveer 2 jaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van de batterijen. Met de Bold Smart Lock SX-33 Messing haal je niet alleen een slimme oplossing in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je voordeur. Verhoog de veiligheid en het gemak van je huis met dit prachtige messing deurslot.

Pluspunten
 • - De cilinder van het slot wordt vervangen, zodat deze op bijna alle deuren past. - Het slimme deurslot weet dankzij geofencing precies waar jij bent, waardoor het opengaat op het moment dat je op de knop drukt. - Wanneer je geen smartphone hebt, is het slot gemakkelijk te openen met je eigen pincode.

Minpunten
 • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 mm en een buitenmaat van 30 tot 45 mm

  .

  Let dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Om het deurslot vanaf elke locatie via internet te kunnen bedienen, heb je een Bold Connect-brug nodig. Je moet het slot altijd handmatig bedienen

  .

  Je vergrendelt de deur dus niet automatisch als je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-33 Messing

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-33 Messing tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-33 Messing. 

De review over Bold Smart Lock SX-33 Messing is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals