Search
Close this search box.
  1. Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect

Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100398. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect.

Specificaties Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect

Merk

Bold

Fabrikantcode

100398

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect

Het Bold Smart Lock SX-33 pakket is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar gemak en veiligheid. Met dit slimme deurslot kun je jouw voordeur eenvoudig en veilig bedienen, waar je ook bent. De bijgeleverde bridge zorgt ervoor dat je het slot via internet kunt bedienen, zodat je de deur kunt openen voor familie of vrienden, zelfs als je niet thuis bent. Met het Bold Smart Lock SX-33 pakket heb je de volledige controle over wie er toegang heeft tot jouw huis. Als je in de buurt van de voordeur bent, kun je de deur handsfree openen of met een simpele druk op de knop. Je hoeft niet langer je telefoon tevoorschijn te halen om de deur te openen. En zelfs als je geen telefoon bij je hebt, kun je nog steeds naar binnen. Het slimme slot is uitgerust met een draaiknop waarmee je jouw eigen pincode kunt invoeren. Zo biedt het slot altijd een betrouwbare toegangsoplossing. De installatie van het Bold Smart Lock SX-33 is een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten kun je genieten van de voordelen van dit slimme deurslot. Het slot werkt op batterijen, die een levensduur hebben van ongeveer 2 jaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over regelmatig batterijen vervangen. Daarnaast past de Bold op vrijwel alle deuren met een binnenmaat tot 35 millimeter en een buitenmaat tot 45 millimeter. Of je nu een oud of nieuw huis hebt, dit slimme deurslot is gesch.

Pluspunten
  • Met behulp van de meegeleverde Bold Connect bridge kun je het deurslot bedienen vanaf elke locatie. Het slot vervangt de huidige cilinder, waardoor het op bijna alle deuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opengaat zodra je op de knop drukt.

Minpunten
  • Let altijd op de juiste afmetingen bij het vervangen van de cilinder, zodat deze in jouw deurslot past. Draai het slot altijd handmatig dicht, zodat je niet achteraf de deur vergeet te vergrendelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect. 

De review over Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals