Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. Bold Smart Lock SX-33

Bold Smart Lock SX-33 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bold 100039. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bold Smart Lock SX-33.

Specificaties Bold Smart Lock SX-33

Merk

Bold

Fabrikantcode

100039

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-33

De Bold Smart Lock SX-33 is een revolutionair deurslot dat gemak en veiligheid combineert. Dit slimme slot kan eenvoudig in de cilinder van je voordeur worden geplaatst en is compatibel met cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Met behulp van bluetooth maakt de Bold SX-33 draadloos verbinding met je smartphone. Wanneer je in de buurt van je voordeur bent met je telefoon, kun je de deur handsfree openen of met slechts één druk op de knop. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat je minstens 200 meter verwijderd bent van de deur. Mocht je je telefoon niet bij je hebben, dan kun je nog steeds probleemloos naar binnen door je persoonlijke pincode in te voeren via de handige draaiknop op het slot. Zo ben je altijd verzekerd van toegang tot je huis. Een ander voordeel van de Bold Smart Lock SX-33 is de eenvoudige installatie. Binnen enkele minuten kun je dit slimme slot zelf installeren. Daarnaast werkt het op batterijen, die een levensduur van ongeveer 2 jaar hebben. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van de batterijen. Met de Bold Smart Lock SX-33 geniet je van gemak, veiligheid en gemoedsrust, alles in één handige en stijlvolle oplossing.

Pluspunten
 • Het slot vervangt jouw huidige cilinder, waardoor het op vrijwel alle deuren past. Met behulp van geofencing weet het slimme deurslot precies waar jij bent, zodat het opent op het moment dat jij op de knop drukt. Zonder smartphone is het slot gemakkelijk te openen met jouw eigen pincode.

Minpunten
 • Je moet altijd het slot handmatig dichtdraaien

  .

  Je vergrendelt de deur niet automatisch achteraf als je dit vergeet. Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 mm en een buitenmaat van 30 tot 45 mm

  .

  Let dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bold Smart Lock SX-33

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-33 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bold Smart Lock SX-33. 

De review over Bold Smart Lock SX-33 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals