Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. BlueBuilt Droogrek 25 meter met Wasmand, Wasknijpers en Waszak

BlueBuilt Droogrek 25 meter met Wasmand, Wasknijpers en Waszak Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BlueBuilt BBDR25. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BlueBuilt Droogrek 25 meter met Wasmand, Wasknijpers en Waszak.

Specificaties BlueBuilt Droogrek 25 meter met Wasmand, Wasknijpers en Waszak

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBDR25

Omschrijving van de BlueBuilt Droogrek 25 meter met Wasmand, Wasknijpers en Waszak

Het BlueBuilt droogrek met wasmand, wasknijpers en waszak is de perfecte oplossing voor het drogen van je wasgoed. Met een indrukwekkende totale drooglengte van 25 meter, biedt dit droogrek voldoende ruimte voor meer dan 2 wasmachineladingen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over te weinig ruimte voor al je kledingstukken. Een handige functie van dit droogrek is de bijgevoegde wasmand. Deze kan eenvoudig aan het rek worden bevestigd, waardoor je niet steeds hoeft te bukken om je wasgoed op te hangen of weg te leggen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook belasting van je rug. Bovendien is er een speciale sokkenhouder aan het uiteinde van het rek, waar je je sokken kunt ophangen om te voorkomen dat ze van het rek vallen. Om ervoor te zorgen dat al je wasgoed stevig op zijn plek blijft tijdens het drogen, worden er ook wasknijpers meegeleverd. Deze knijpers zorgen ervoor dat je kledingstukken niet wegwaaien of verschuiven, zelfs niet bij winderig weer. Daarnaast is er een handige waszak inbegrepen, ideaal voor het wassen van delicate items zoals bh's. Met het waszakje blijven je delicate items beter beschermd en voorkom je beschadigingen tijdens het wassen. Met het BlueBuilt droogrek met wasmand, wasknijpers en waszak heb je alles wat je nodig hebt om je wasgoed efficiënt te dro.

Pluspunten
  • Je hangt je wasgoed gemakkelijk op met behulp van de bijgeleverde wasmand, wasknijpers en waszak. Het droogrek biedt ruimte aan 2,5 trommel wasgoed. Dankzij de wielen verplaats je het droogrek moeiteloos van binnen naar buiten.

Minpunten
  • Je moet het droogrek zelf nog monteren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BlueBuilt Droogrek 25 meter met Wasmand, Wasknijpers en Waszak

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BlueBuilt Droogrek 25 meter met Wasmand, Wasknijpers en Waszak tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BlueBuilt Droogrek 25 meter met Wasmand, Wasknijpers en Waszak. 

De review over BlueBuilt Droogrek 25 meter met Wasmand, Wasknijpers en Waszak is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals