Blueair Pro L Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BlueAir ProLK230SMW. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blueair Pro L.

Specificaties Blueair Pro L

Merk

BlueAir

Fabrikantcode

ProLK230SMW

Omschrijving van de Blueair Pro L

De Blueair Pro L is een krachtige luchtreiniger die speciaal is ontworpen voor het zuiveren van lucht in grote ruimtes. Met zijn geavanceerde HEPA en koolstoffilter verwijdert deze luchtreiniger niet alleen schadelijke deeltjes, maar ook onaangename geurtjes. Het HEPA filter is in staat om allergenen, bacteriën en andere schadelijke deeltjes uit de lucht te filteren, terwijl het koolstoffilter effectief nare geurtjes, gassen en fijnstof elimineert. De Blueair Pro L is ideaal voor ruimtes tot maar liefst 204 vierkante meter, waardoor het perfect is voor kantoren, vergaderzalen, restaurants of andere grote ruimtes. Om de beste resultaten te behalen, is het belangrijk om de filters regelmatig te vervangen. Gelukkig geeft de luchtreiniger je een seintje wanneer het tijd is om de filters te vervangen, dankzij het handige indicatielampje. Gemiddeld gaan de filters ongeveer 6 maanden mee. Met de Blueair Pro L kun je genieten van een schonere en gezondere leefomgeving. Adem frisse en zuivere lucht in, vrij van schadelijke deeltjes en onaangename geurtjes. Investeer in je gezondheid en welzijn met de Blueair Pro L luchtreiniger.

Pluspunten
  • De luchtreiniger is geschikt voor grote ruimtes tot 204 vierkante meter. Met behulp van de app krijg je een overzicht van de luchtkwaliteit in de ruimte. Dankzij de filterindicatie weet je precies wanneer je de filters moet vervangen.

Minpunten
  • Het toestel beschikt niet over een stille nachtmodus, waardoor het niet geschikt is voor je slaapkamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blueair Pro L

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blueair Pro L tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blueair Pro L. 

De review over Blueair Pro L is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.