Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Blueair HealthProtect 7770i

Blueair HealthProtect 7770i Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BlueAir 106124. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blueair HealthProtect 7770i.

Specificaties Blueair HealthProtect 7770i

Merk

BlueAir

Fabrikantcode

106124

Omschrijving van de Blueair HealthProtect 7770i

De Blueair HealthProtect 7770i is een hoogwaardige luchtreiniger die deel uitmaakt van de meest geavanceerde productlijn van Blueair. Met het unieke HEPASilent Ultra-filter worden mechanische en elektrostatische filtratietechnologieën gecombineerd, waardoor ziektekiemen, stof, pollen, schimmels en geuren effectief worden verwijderd uit ruimtes tot wel 146 vierkante meter. Dankzij de automatische modus en het GermShield-systeem past de reiniger zich automatisch aan de omgeving aan, waardoor verontreinigingen en ziektekiemen geen kans krijgen. De Blueair HealthProtect 7770i beschikt over een 360 graden luchtuitlaat, waardoor schone lucht gelijkmatig wordt verspreid in alle hoeken van de kamer. Met de gebruiksvriendelijke knoppen bovenop de luchtreiniger, de Blueair-app of spraakbediening via Amazon Alexa, Google Home of Tmall Genie kun je de HealthProtect 7770i eenvoudig bedienen. Via de app kun je bovendien de resterende levensduur van het filter bijhouden en een gedetailleerd rapport van de luchtkwaliteit in huis bekijken. Het indicatielampje geeft aan wanneer het tijd is om de filters te vervangen, meestal na ongeveer 1 jaar. Met de Blueair HealthProtect 7770i haal je niet alleen een krachtige luchtreiniger in huis, maar ook een slimme en gebruiksvriendelijke oplossing voor het verbeteren van de luchtkwaliteit. Geniet van schone.

Pluspunten
  • De luchtreiniger is geschikt voor grote ruimtes tot 146 vierkante meter. Het filterindicatielampje informeert je op precieze momenten wanneer je de filters moet vervangen. Je kunt de luchtreiniger op afstand bedienen via spraakbesturing of een smartphone app.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger ontbreekt een kinderbeveiliging die de knoppen op het apparaat vergrendelt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blueair HealthProtect 7770i

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blueair HealthProtect 7770i tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blueair HealthProtect 7770i. 

De review over Blueair HealthProtect 7770i is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.