Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Blueair Blue 3410 Grijs

Blueair Blue 3410 Grijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BlueAir 105703. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blueair Blue 3410 Grijs.

Specificaties Blueair Blue 3410 Grijs

Merk

BlueAir

Fabrikantcode

105703

Omschrijving van de Blueair Blue 3410 Grijs

Met de Blueair Blue 3410 Grijs luchtreiniger kun je gemakkelijk de luchtkwaliteit in huis verbeteren dankzij de handige éénknopsbediening. Met verschillende modi, zoals automatisch, stil voor 's nachts, dagelijks gebruik en boost, kun je de luchtreiniger aanpassen aan jouw behoeften. De Blue 3410 verwijdert pollen, bacteriën, stof en gassen uit een ruimte tot wel 85 vierkante meter met behulp van het innovatieve HEPASilent filter. Dit filter maakt minder geluid dan traditionele HEPA filters, waardoor je kunt genieten van een stille en effectieve reiniging. De luchtkwaliteitssensor houdt je altijd op de hoogte van de kwaliteit van de lucht in jouw huis. Met de 360 graden luchtinlaat kun je de luchtreiniger overal in huis plaatsen voor optimale prestaties. Daarnaast kun je het wasbare voorfilter gemakkelijk van kleur veranderen, omdat het beschikbaar is in 5 verschillende kleuren. Let op: vervang de filters zodra het indicatielampje gaat branden, dit is meestal na ongeveer 6 maanden. Kies voor de Blueair Blue 3410 Grijs luchtreiniger en adem met gemak schone en frisse lucht in jouw huis.

Pluspunten
  • De luchtreiniger is geschikt voor grote ruimtes tot 85 vierkante meter. Je bent altijd op de hoogte van de huidige luchtkwaliteit dankzij de luchtkwaliteitsindicator.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger heeft geen kinderbeveiliging die de knop op het apparaat vergrendelt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blueair Blue 3410 Grijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blueair Blue 3410 Grijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blueair Blue 3410 Grijs. 

De review over Blueair Blue 3410 Grijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.