Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Blueair Blue 3210 Grijs

Blueair Blue 3210 Grijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BlueAir 105702. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blueair Blue 3210 Grijs.

Specificaties Blueair Blue 3210 Grijs

Merk

BlueAir

Fabrikantcode

105702

Omschrijving van de Blueair Blue 3210 Grijs

Met de Blueair Blue 3210 Grijs luchtreiniger is het bedienen van de luchtkwaliteit in jouw huis een fluitje van een cent. Met slechts één knop kun je kiezen uit verschillende modi, zoals de automatische modus, stille nachtmodus, dagelijkse modus en boost modus. Deze geavanceerde luchtreiniger is in staat om twee keer per uur de pollen, bacteriën, stof en gassen uit een ruimte tot wel 40 vierkante meter te filteren, dankzij het HEPASilent filter. Dit filter is speciaal ontworpen om minder geluid te produceren dan traditionele HEPA filters, waardoor je kunt genieten van een stille en aangename omgeving. De Blue 3210 beschikt over een handige luchtkwaliteitssensor, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele luchtkwaliteit in jouw huis. Met de 360 graden luchtinlaat kun je de luchtreiniger gemakkelijk overal in huis plaatsen, zodat elk hoekje van jouw woning wordt gereinigd. Bovendien kun je het wasbare voorfilter eenvoudig verwisselen met één van de beschikbare vijf verschillende kleuren, waardoor je de luchtreiniger moeiteloos kunt aanpassen aan jouw interieur. Let op: het indicatielampje geeft aan wanneer het tijd is om de filters te vervangen, meestal na ongeveer zes maanden. Met de Blueair Blue 3210 Grijs luchtreiniger ben je verzekerd van schone en frisse lucht in jouw huis,.

Pluspunten
  • Deze luchtreiniger is goed voor het verlichten van allergie- en astmaklachten. Met een maximale geluidsniveau van 48 dB is de luchtreiniger geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Dankzij de luchtkwaliteitsindicator ben je altijd op de hoogte van de huidige luchtkwaliteit.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te bereiken, dien je de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blueair Blue 3210 Grijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blueair Blue 3210 Grijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blueair Blue 3210 Grijs. 

De review over Blueair Blue 3210 Grijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.