Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module

Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B08SG4BSRG. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module.

Specificaties Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module

Merk

Blink

Fabrikantcode

B08SG4BSRG

Omschrijving van de Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module

Met de Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module kun je nu in Full HD zien wat er zich voor jouw deur afspeelt. Dankzij de draadloze installatie is het ophangen van deze deurbel een fluitje van een cent. Maar maak je geen zorgen, want de deurbel werkt ook bedraad, waardoor je nog steeds het vertrouwde geluid van je oude deurbel kunt horen. Wanneer er iemand aanbelt, ontvang je direct een melding op jouw Blink app. Met deze handige app kun je direct zien wie er voor jouw deur staat en kun je zelfs communiceren via jouw smartphone. Daarnaast detecteert de deurbel ook beweging, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er in de buurt van jouw voordeur gebeurt. Het beste van alles is dat je de beelden kunt opslaan via de cloud van Blink. Voor slechts € 3,- per maand heb je altijd toegang tot jouw opgenomen beelden. Maar als je liever jouw beelden lokaal wilt opslaan, kun je dit eenvoudig doen dankzij de Sync Module. Zo heb je volledige controle over waar en hoe je jouw beelden wilt bewaren. Met de Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er aan jouw deur staat.

Pluspunten
  • De ontvanger functioneert op batterijen en is daardoor eenvoudig mee te nemen naar de verlangde locatie. Verbind de bel met de bestaande bedrading van je deurbel. Communiceer op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon.

Minpunten
  • Om gebruik te maken van alle functies van de deurbel, heb je een cloudabonnement nodig dat € 3,- per maand kost. Je kunt de deurbel niet uitbreiden met een Chime

    .

    Dus je kunt hem alleen horen via de app of je oude deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module. 

De review over Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals