Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Blink Video Doorbell Wit + Sync Module

Blink Video Doorbell Wit + Sync Module Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B08SG47DLB. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module.

Specificaties Blink Video Doorbell Wit + Sync Module

Merk

Blink

Fabrikantcode

B08SG47DLB

Omschrijving van de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module

Ontdek wat er zich voor je deur afspeelt in kristalhelder Full HD met de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module. Deze draadloze deurbel maakt de installatie een stuk eenvoudiger. Maar maak je geen zorgen, je kunt hem ook bedraad aansluiten, zodat je nog steeds het vertrouwde geluid van je oude deurbel hoort. Dankzij de meldingen op je Blink-app weet je altijd wanneer er iemand aanbelt. Met slechts een paar tikken op je smartphone kun je zien wie er voor je deur staat en zelfs met ze praten. Deze slimme deurbel detecteert ook beweging, zodat je al van tevoren meldingen krijgt als er iemand in de buurt van je voordeur is. En het beste van alles is dat je de beelden kunt opslaan in de cloud van Blink. Voor slechts € 3,- per maand heb je altijd toegang tot je opnames. Maar als je liever lokaal wilt opslaan, dan kan dat ook dankzij de handige Sync module. Voor dezelfde prijs heb je de mogelijkheid om je beelden op een veilige, lokale opslagplaats te bewaren. Met de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module hoef je nooit meer te raden wie er voor je deur staat en kun je met een gerust hart de controle behouden.

Pluspunten
  • De ontvanger werkt op batterijen en is daarom gemakkelijk mee te nemen naar de gewenste locatie. Sluit de bel aan op de reeds bestaande bedrading van jouw deurbel. Door de ingebouwde luidspreker en microfoon kun je op afstand met jouw bezoeker praten.

Minpunten
  • Om gebruik te maken van alle functies van de deurbel, is een cloudabonnement vereist met maandelijkse kosten van € 3,-. Het is niet mogelijk om de deurbel uit te breiden met een Chime

    .

    Daarom hoor je hem alleen via de app of je oude deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Video Doorbell Wit + Sync Module

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module. 

De review over Blink Video Doorbell Wit + Sync Module is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals