Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. Blink Video Doorbell Wit

Blink Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B08SGN8TMC. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Video Doorbell Wit.

Specificaties Blink Video Doorbell Wit

Merk

Blink

Fabrikantcode

B08SGN8TMC

Omschrijving van de Blink Video Doorbell Wit

Met de Blink Video Doorbell Wit heb je altijd een oogje in het zeil bij je voordeur. Dankzij de Full HD-camera mis je geen enkel detail en zie je precies wat er voor je deur gebeurt. Deze deurbel kan zowel draadloos als bedraad worden geïnstalleerd, waardoor het een fluitje van een cent is om hem te plaatsen. Bovendien blijf je, zelfs bij bedrade installatie, het vertrouwde geluid van je oude deurbel horen. Het gebruiksgemak van de Blink Video Doorbell Wit is ongeëvenaard. Zodra er iemand aanbelt, ontvang je direct een melding op je smartphone via de handige Blink app. Met slechts een paar tikken op je scherm zie je wie er voor je deur staat en kun je zelfs een gesprek voeren, allemaal vanuit het comfort van je smartphone. Maar dat is nog niet alles, want deze slimme deurbel detecteert ook beweging. Dit betekent dat je al van tevoren meldingen ontvangt wanneer er iemand in de buurt van je voordeur is. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je direct actie ondernemen. Met de Blink Video Doorbell Wit hoef je je nooit zorgen te maken dat je belangrijke beelden kwijtraakt. Alle opgenomen beelden worden veilig opgeslagen in de cloud van Blink. Voor slechts € 3,- per maand heb je toegang tot al je opnames en kun je ze op elk gewenst moment terugkijken. Zo heb je altijd een bewijs in handen mocht er iets gebeuren bij je voordeur. Kies voor gemoedsrust en optimale veil.

Pluspunten
 • 1

  .

  De ontvanger is batterijgevoed en daarom eenvoudig mee te nemen naar de gewenste locatie. 2

  .

  Sluit de bel aan op de bestaande bedrading van jouw deurbel. 3

  .

  Communiceer op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon.

Minpunten
 • Om gebruik te kunnen maken van alle functies van de deurbel, heb je een cloudabonnement nodig met maandelijkse kosten van € 3,-. Het is niet mogelijk om de deurbel uit te breiden met een Chime

  .

  Daarom hoor je hem alleen via de app of je oude deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Video Doorbell Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Video Doorbell Wit. 

De review over Blink Video Doorbell Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals