Blink Outdoor ip-camera Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B086DK2N5F. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Outdoor ip-camera Duo Pack.

Specificaties Blink Outdoor ip-camera Duo Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B086DK2N5F

Omschrijving van de Blink Outdoor ip-camera Duo Pack

Beveilig jouw tuin en oprit op een hoog niveau met het Blink Outdoor ip-camera Duo Pack. Met de scherpe beeldkwaliteit van deze camera's kun je gemakkelijk herkennen wie er in beeld is. Via de handige Blink app kun je de hele dag door zien en horen wat er rondom jouw huis gebeurt. Daarnaast ontvang je automatisch meldingen op je telefoon wanneer de camera's beweging detecteren. Zelfs in het donker biedt de infraroodverlichting een helder zicht op wat er gebeurt. Een groot voordeel van de Blink Outdoor camera's is dat ze werken op batterijen die maar liefst tot 2 jaar meegaan. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van batterijen. Wil je de beelden opslaan en later terugkijken? Dat kan via de app voor slechts €10,- euro per maand. Daarnaast is het mogelijk om de beelden intern op te slaan met behulp van de sync module 2. Hiermee kun je de opnames op een usb-stick bewaren, die echter niet meegeleverd wordt. Met een niet meegeleverde usb-stick kun je tot wel 40 uur aan full hd clips opslaan. Met het Blink Outdoor ip-camera Duo Pack ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing voor jouw buitenruimte.

Pluspunten
  • Vanwege de full hd-resolutie is het beeld scherper dan die van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon kun je horen wat er op afstand gebeurt. De camera is waterdicht, waardoor je hem ook buiten kunt gebruiken.

Minpunten
  • Voor de opslag van beelden is een abonnement van € 10,- euro per maand vereist. Er is een sterke internetverbinding nodig op de locatie waar de camera zich bevindt of hangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Outdoor ip-camera Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Outdoor ip-camera Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Outdoor ip-camera Duo Pack. 

De review over Blink Outdoor ip-camera Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals