Blink Outdoor ip-camera 4-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B086DK9QWH. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Outdoor ip-camera 4-Pack.

Specificaties Blink Outdoor ip-camera 4-Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B086DK9QWH

Omschrijving van de Blink Outdoor ip-camera 4-Pack

Beveilig het gebied rondom je huis in prachtig full hd met het Blink Outdoor ip-camera 4-Pack. Met de haarscherpe beelden van deze camera's kun je gemakkelijk herkennen wie er in beeld is. Bovendien kun je via de handige Blink app de hele dag door zien en horen wat er zich rondom je huis afspeelt. Zodra de camera's beweging detecteren, ontvang je automatisch een melding op je telefoon. Ook in het donker hoef je je geen zorgen te maken, dankzij de ingebouwde infraroodverlichting kun je nog steeds duidelijk zien wat er gebeurt. Een ander voordeel van de Blink Outdoor camera's is dat ze werken op batterijen die tot wel 2 jaar meegaan. Je hebt dus geen gedoe met kabels en kunt de camera's gemakkelijk overal plaatsen waar je extra beveiliging nodig hebt. Wil je de beelden opslaan en later bekijken? Dan kun je ervoor kiezen om ze op te slaan via de app voor slechts € 10,- per maand. Wil je liever intern opslaan? Dan kun je gebruik maken van de sync module 2 en je beelden bekijken op een usb-stick (niet meegeleverd). Met deze module kun je maar liefst tot 40 uur aan full hd clips opslaan. Zo kun je altijd met een gerust hart terugkijken wat er zich rondom je huis heeft afgespeeld.

Pluspunten
  • Dankzij de full hd resolutie is het beeld scherper dan het beeld van camera's die vergelijkbaar zijn. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera is waterdicht en kan daarom ook buiten gebruikt worden.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden heb je een abonnement van € 10,- per maand nodig. Je hebt een sterke internetverbinding nodig op de locatie waar de camera staat of hangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Outdoor ip-camera 4-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Outdoor ip-camera 4-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Outdoor ip-camera 4-Pack. 

De review over Blink Outdoor ip-camera 4-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals