Search
Close this search box.
  1. Blink Outdoor ip-camera 3-Pack

Blink Outdoor ip-camera 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B086DKTYKH. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Outdoor ip-camera 3-Pack.

Specificaties Blink Outdoor ip-camera 3-Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B086DKTYKH

Omschrijving van de Blink Outdoor ip-camera 3-Pack

Beveilig nu het gebied rondom je huis met het Blink Outdoor ip-camera 3-Pack. Deze camera's bieden scherpe beelden in full hd, waardoor je duidelijk kunt zien wie er in beeld is. Met behulp van de Blink app ben je de hele dag op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt. Zodra de camera's beweging detecteren, ontvang je automatisch een melding op je smartphone. Zelfs in het donker biedt de infraroodverlichting van de Blink Outdoor camera's nog steeds helder zicht, zodat je niets hoeft te missen. Het beste van alles is dat deze camera's werken op batterijen die tot wel 2 jaar meegaan, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over regelmatig vervangen. Voor slechts € 10,- per maand kun je de beelden opslaan en bekijken via de handige Blink app. Wil je de beelden liever intern opslaan? Maak dan gebruik van de sync module 2 en sluit een usb-stick aan (niet meegeleverd). Hiermee kun je tot wel 40 uur aan full hd clips opslaan, zodat je altijd toegang hebt tot belangrijke beelden. Beveilig je huis met het Blink Outdoor ip-camera 3-Pack en geniet van gemoedsrust en een gevoel van veiligheid.

Pluspunten
  • Dankzij de full hd-resolutie is het beeld scherper dan dat van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera is waterbestendig, zodat je hem ook buiten kunt gebruiken.

Minpunten
  • Voor de opslag van beelden is een abonnement van € 10,- per maand vereist. Op de locatie waar de camera is geplaatst, is een stabiele internetverbinding nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Outdoor ip-camera 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Outdoor ip-camera 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Outdoor ip-camera 3-Pack. 

De review over Blink Outdoor ip-camera 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals