Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Blink Outdoor + Floodlight (Black)

Blink Outdoor + Floodlight (Black) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B094YYXSD9. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Outdoor + Floodlight (Black).

Specificaties Blink Outdoor + Floodlight (Black)

Merk

Blink

Fabrikantcode

B094YYXSD9

Omschrijving van de Blink Outdoor + Floodlight (Black)

De Blink Outdoor + Floodlight ip-camera zorgt voor een nog betere beveiliging van je tuin of oprit. Met deze camera worden dag en nacht opgenomen in Full HD, waardoor je een gedetailleerd beeld krijgt van je gemiddelde achtertuin. Bovendien is deze bewakingscamera uitgerust met twee ingebouwde schijnwerpers. Deze schijnwerpers zetten een ongenodigde gast volledig in het licht en zorgen ervoor dat het bewakingsbeeld nog scherper is. Hierdoor kun je nog beter zien wie of wat er door de ip-camera is opgemerkt. De bijbehorende app stuurt automatisch een melding wanneer de camera beweging detecteert. Vervolgens kun je de beelden eenvoudig bekijken via de app en zelfs communiceren met de persoon in je voor- of achtertuin. Daarnaast kun je de beelden opslaan en later terugkijken via de app, tegen een maandelijkse vergoeding van slechts € 3,-. Deze Blink Outdoor + Floodlight ip-camera biedt dus niet alleen uitstekende beveiliging, maar ook gemak en gebruiksgemak dankzij de handige app.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper is niemand in staat onopgemerkt je huis of tuin binnen te wandelen. Met de geïntegreerde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera functioneert op een batterij, zodat je deze kunt installeren waar je maar wilt.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden heb je een maandabonnement van €3,- nodig. Op de locatie waar de camera staat of hangt, is krachtig internet vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Outdoor + Floodlight (Black)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Outdoor + Floodlight (Black) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Outdoor + Floodlight (Black). 

De review over Blink Outdoor + Floodlight (Black) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals