Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B09N6RJVZD. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack.

Specificaties Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B09N6RJVZD

Omschrijving van de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack

Beveilig je huis met het Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack. Met deze camera's ben je verzekerd van scherpe full hd-beelden, zodat je altijd duidelijk kunt zien wie er in beeld is. Via de handige Blink app kun je de hele dag door zien en horen wat er binnen gebeurt. Zelfs wanneer je niet thuis bent, kun je de camera's gebruiken om bijvoorbeeld je trouwe viervoeter in de gaten te houden. Een van de handige functies van de Blink app is dat je automatisch een melding ontvangt zodra de camera beweging detecteert. Hierdoor hoef je niet continu op de camera te letten en kun je met een gerust hart de deur uit. Ook in het donker mis je niets, dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. Zo kun je altijd goed zien wat er zich afspeelt, zelfs wanneer het licht uit is. Het Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack werkt alleen bedraad, dus zorg ervoor dat er een stopcontact in de buurt is. Geen gedoe met batterijen, maar gewoon altijd een betrouwbare stroomvoorziening. Met de meegeleverde 2 meter lange kabel heb je genoeg flexibiliteit om de camera's op de juiste plek te installeren. En het beste van alles is dat je de beelden kunt opslaan en terugkijken via de app, voor slechts € 10,- euro per maand. Zo heb je altijd controle over wat er in en rondom je huis gebeurt.

Pluspunten
  • Dankzij de full hd-resolutie is het beeld scherper dan het beeld van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon hoor je op afstand wat er gebeurt. Via de luidsprekers kun je op afstand praten met personen of dieren in je huis.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden is een maandelijks abonnement van € 10,- euro vereist. Er is een sterke internetverbinding nodig op de locatie waar de camera zich bevindt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack. 

De review over Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals