Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Blink Mini Indoor ip-camera Zwart

Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B09N6W3QLN. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart.

Specificaties Blink Mini Indoor ip-camera Zwart

Merk

Blink

Fabrikantcode

B09N6W3QLN

Omschrijving van de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart

Beveilig je huis met de stijlvolle en discrete Blink Mini Indoor ip-camera in het zwart. Met de scherpe beelden van deze camera kun je duidelijk zien wie er in beeld is. Via de handige Blink app kun je de hele dag door zien en horen wat er zich binnen afspeelt. Dit is vooral handig wanneer je niet thuis bent en je wilt bijvoorbeeld je huisdier in de gaten houden. De camera stuurt automatisch een melding naar je smartphone wanneer er beweging wordt gedetecteerd, zodat je niet constant naar de camera hoeft te kijken. Zelfs in het donker kun je nog steeds goed zien wat er gebeurt dankzij de infraroodverlichting. De Blink Mini camera werkt alleen via een bedrade verbinding, dus je hebt een stopcontact in de buurt nodig. Gelukkig is de meegeleverde kabel maar liefst 2 meter lang, waardoor je wat flexibiliteit hebt bij het plaatsen van de camera. Daarnaast kun je de beelden opslaan en ze later bekijken via de app. Dit kost slechts € 3,- euro per maand, wat een betaalbare optie is om jouw huis veilig te houden. Met de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing voor je huis.

Pluspunten
  • Dankzij de full hd-resolutie is het beeld scherper dan dat van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. Via de speakers kun je op afstand met mensen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden is een abonnement van € 3,- euro per maand vereist. Op de locatie waar de camera staat of hangt heb je een sterke internetverbinding nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Mini Indoor ip-camera Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart. 

De review over Blink Mini Indoor ip-camera Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals