Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Blink Mini Indoor ip-camera Wit

Blink Mini Indoor ip-camera Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B07X37DT9M. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Mini Indoor ip-camera Wit.

Specificaties Blink Mini Indoor ip-camera Wit

Merk

Blink

Fabrikantcode

B07X37DT9M

Omschrijving van de Blink Mini Indoor ip-camera Wit

Beveilig je huis in full hd met de onopvallende Blink Mini Indoor ip-camera Wit. Dankzij de haarscherpe beelden ben je altijd in staat om duidelijk te zien wie er in beeld is. Maar het gaat niet alleen om zien, je hoort ook wat er binnen gebeurt via de handige Blink app. Zo kun je de hele dag door een oogje in het zeil houden, zelfs wanneer je niet thuis bent. En als je een huisdier hebt, kun je met gemak de hele dag door zien wat je harige vriend aan het uitspoken is terwijl jij op pad bent. Het beste van alles is dat de Blink Mini ip-camera Wit je automatisch een melding geeft zodra er beweging wordt gedetecteerd. Zo hoef je niet steeds de camera in de gaten te houden en kun je met een gerust hart je dagelijkse bezigheden voortzetten. Zelfs in het donker ben je in staat om goed te zien wat er gebeurt, dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact in de buurt, want de Blink Mini camera's werken alleen bedraad. Maak je geen zorgen, want de meegeleverde kabel is maar liefst 2 meter lang, dus je kunt de camera vrijwel overal plaatsen. Wil je de beelden opslaan en later terugkijken? Dat kan voor slechts € 3,- euro per maand via de handige app.

Pluspunten
  • Met de full hd-resolutie is het beeld scherper dan dat van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon hoor je op afstand wat er gebeurt. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Om beelden op te slaan heb je een maandelijks abonnement van € 3,- nodig. Op de plek waar de camera staat of hangt heb je een sterke internetverbinding nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Mini Indoor ip-camera Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Mini Indoor ip-camera Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Mini Indoor ip-camera Wit. 

De review over Blink Mini Indoor ip-camera Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals