Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Blink Indoor ip-camera Duo Pack

Blink Indoor ip-camera Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B07X13NV6B. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Indoor ip-camera Duo Pack.

Specificaties Blink Indoor ip-camera Duo Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B07X13NV6B

Omschrijving van de Blink Indoor ip-camera Duo Pack

Beveilig nu je huis in high definition met het Blink Indoor ip-camera Duo Pack. Met deze geavanceerde camera's ben je altijd verzekerd van scherpe beelden, zodat je duidelijk kunt zien wie er in beeld is. Via de handige Blink app kun je de hele dag door zien en horen wat er zich binnen afspeelt. Zo kun je zelfs wanneer je niet thuis bent, je trouwe viervoeter in de gaten houden. Met de Blink app ontvang je automatisch meldingen wanneer de camera beweging detecteert, zodat je niet continu op de camera hoeft te letten. Zelfs in het donker blijf je goed op de hoogte van wat er gebeurt, dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. Een ander groot voordeel van de Blink camera's is dat ze werken op batterijen, die maar liefst tot 2 jaar meegaan. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van batterijen. Je kunt ervoor kiezen om de beelden op te slaan en te bekijken via de app, voor slechts € 10,- per maand. Wil je de beelden liever intern opslaan? Dan kun je gebruik maken van de sync module 2 en een externe usb stick (niet meegeleverd). Met deze combinatie kun je tot wel 40 uur aan high definition clips opslaan. Zo heb je altijd toegang tot de beelden die voor jou belangrijk zijn.

Pluspunten
  • Vanwege de full hd-resolutie is het beeld scherper dan dat van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Voor de opslag van beelden is een maandelijks abonnement van € 10,- vereist. Er is krachtige internetverbinding nodig op de locatie waar de camera zich bevindt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Indoor ip-camera Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Indoor ip-camera Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Indoor ip-camera Duo Pack. 

De review over Blink Indoor ip-camera Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals