Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Blink Indoor ip-camera 3-Pack

Blink Indoor ip-camera 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Blink B07X6BJPH3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Blink Indoor ip-camera 3-Pack.

Specificaties Blink Indoor ip-camera 3-Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B07X6BJPH3

Omschrijving van de Blink Indoor ip-camera 3-Pack

Beveilig jouw huis in haarscherpe full hd-kwaliteit met het Blink Indoor ip-camera 3-Pack. Deze camera's leggen heldere beelden vast, zodat je duidelijk kunt zien wie er zich in het beeld bevindt. Met behulp van de Blink app kun je de hele dag door zien en horen wat er binnen gebeurt. Zelfs wanneer je onderweg bent, kun je de camera's gebruiken om je trouwe viervoeter in de gaten te houden. Dankzij de handige meldingen van de app hoef je niet constant naar de camera's te kijken. Als er beweging wordt gedetecteerd, krijg je automatisch een notificatie. Zelfs in het donker blijf je goed op de hoogte van wat er in jouw huis gebeurt, dankzij de infraroodverlichting van de Blink camera's. Je zult versteld staan van het feit dat de camera's werken op batterijen die tot wel 2 jaar meegaan. Bewaar jouw opgenomen beelden veilig en bekijk ze eenvoudig via de app voor slechts €10,- per maand. Wil je liever de beelden intern opslaan? Dat kan met behulp van de sync module 2 en een niet meegeleverde usb-stick. Met een usb-stick kun je tot wel 40 uur aan full hd-opnames bewaren. Met het Blink Indoor ip-camera 3-Pack ben je verzekerd van een uitstekende beveiliging van jouw huis. Mis geen enkel moment en wees altijd op de hoogte van wat er gaande is, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Door de Full HD-resolutie is het beeld scherper dan het beeld van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon hoor je op afstand wat er gebeurt. Via de luidsprekers spreek je op afstand met personen of dieren in je huis.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden heb je een abonnement nodig van € 10,- per maand. Er is een sterk internet vereist op de locatie waar de camera zich bevindt of hangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Blink Indoor ip-camera 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Blink Indoor ip-camera 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Blink Indoor ip-camera 3-Pack. 

De review over Blink Indoor ip-camera 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals