Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. BLACK+DECKER FSM1630

BLACK+DECKER FSM1630 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BLACK+DECKER FSM1630-QS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BLACK+DECKER FSM1630.

Specificaties BLACK+DECKER FSM1630

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

FSM1630-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER FSM1630

Voor een grondige en effectieve reiniging van je vloer is de BLACK+DECKER FSM1630 de ideale keuze. Met deze stoommop kun je zonder gebruik te maken van chemicaliën maar liefst 99,9 procent van de bacteriën doden. Met slechts één druk op de knop kun je het juiste type vloer selecteren, waarna de stoommop automatisch de juiste hoeveelheid stoom afgeeft. Dit maakt het mogelijk om de stoommop zelfs op gesloten parketvloeren te gebruiken, zonder je zorgen te maken over eventuele schade. Dankzij het grote waterreservoir van 500 milliliter is de BLACK+DECKER FSM1630 binnen slechts 15 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Je kunt dus vrijwel direct beginnen met je schoonmaakklus. Bovendien beschikt deze stoommop over een handige extra stoomstoot functie, waarmee je zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos kunt verwijderen. De microvezeldoeken die bij de stoommop worden geleverd, nemen al het vuil op en kunnen na gebruik eenvoudig in de wasmachine worden gewassen. Let op: bij levering kan de stoomreiniger van binnen nat zijn, dit komt doordat deze in de fabriek is getest op waterdichtheid. Met de BLACK+DECKER FSM1630 haal je dus een krachtige en gebruiksvriendelijke stoommop in huis, die je vloer grondig reinigt zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde driehoekige stoomkop kom je ook goed in de hoeken. Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaaktaak die je uitvoert. Met een gewicht van 2,9 kilogram kun je de stoomreiniger gemakkelijk door het hele huis meenemen.

Minpunten
  • In het waterreservoir past slechts 500 milliliter, dus zul je vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BLACK+DECKER FSM1630

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BLACK+DECKER FSM1630 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BLACK+DECKER FSM1630. 

De review over BLACK+DECKER FSM1630 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals