Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW

BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW.

Specificaties BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHFEV182CP-QW

Omschrijving van de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW

De BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW is een handige en veelzijdige steelstofzuiger die perfect is voor al je schoonmaakklusjes in huis. Met een volledig opgeladen accu kan je maar liefst 58 minuten lang stofzuigen, waardoor je zonder onderbreking de hele benedenverdieping schoon kunt maken. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is de ingebouwde verlichting op de zuigmond. Dit maakt het veel gemakkelijker om vuil op te sporen, vooral op donkere plekken zoals onder de bank of het bed. Naast het stofzuigen van de vloer, biedt deze steelstofzuiger ook andere handige functies. Je kunt eenvoudig de steel verwijderen en de stofzuiger gebruiken als kruimelzuiger. Dit is ideaal voor het snel opzuigen van kruimels van de bank of het schoonmaken van traptreden. Daarnaast wordt de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW geleverd met een ruwe meubelborstel, waarmee je zelfs de haren van je huisdieren moeiteloos kunt opzuigen. Deze stofzuiger is dus niet alleen geschikt voor het schoonmaken van vloeren, maar ook voor het reinigen van meubels en andere oppervlakken. Met de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte taak. Dankzij de lange batterijduur en de handige functies kan je moeiteloos je hele huis schoonmaken. Geen enkel vuiltje onts.

Pluspunten
  • Met een volle accu kun je bijna 60 minuten stofzuigen als kruimelzuiger, 45 minuten met gemotoriseerde opzetstukken en 15 minuten op de turbostand. De batterij-indicator laat precies zien hoelang je nog kunt stofzuigen. De LED-verlichting op de zuigmond zorgt voor beter zicht op donkere plekken, zoals onder het bed of de bank.

Minpunten
  • Deze stofzuiger op steel produceert een zeer hoog geluidsniveau van 80 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW. 

De review over BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals