Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW

BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW.

Specificaties BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHFEA18D1-QW

Omschrijving van de BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW

De BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW Powerseries+ steelstofzuiger is de perfecte schoonmaakpartner voor jouw huis. Met twee zuigstanden biedt deze stofzuiger de flexibiliteit die je nodig hebt. Dankzij de sterke accu kan je maar liefst 27 minuten stofzuigen op de gemiddelde stand en 14 minuten op de laagste stand. Zo kan je moeiteloos alle hoeken en gaten van je huis schoonmaken. Deze steelstofzuiger is uitgerust met led verlichting op de vloerzuigmond, waardoor donkere plekken geen geheimen meer hebben. Of je nu tapijt of niet-kwetsbare harde vloeren hebt, deze stofzuiger is geschikt voor beide. Daarnaast kan je de steelstofzuiger eenvoudig transformeren tot een kruimeldief met het handige kliksysteem. Perfect voor kleine schoonmaakklusjes zoals het stofzuigen van de eettafel na het ontbijt. Bij de BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW Powerseries+ steelstofzuiger ontvang je ook een handige kierenzuigmond. Hiermee kan je zelfs de moeilijk bereikbare plekken in je huis grondig schoonmaken. Met deze steelstofzuiger wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Geniet van een schoon en opgeruimd huis met de BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW Powerseries+ steelstofzuiger.

Pluspunten
  • Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en moeiteloos dierenharen verwijderen met de roterende borstelharen in de vloerzuigmond. De vloerzuigmond met led-verlichting verbetert het zicht op donkere plekken zoals onder de bank en onder je bed. Voor het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten gebruik je de kierenzuigmond.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 4 kilo, wat vrij zwaar is, waardoor je hem minder makkelijk de trap op en af tilt. Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 80 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW. 

De review over BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals