Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BLACK+DECKER FSMH1321JMD-QS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst.

Specificaties BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

FSMH1321JMD-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Met de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst haal je een bijzonder multifunctionele stoomreiniger in huis. Deze stoomreiniger biedt niet alleen de basisfuncties voor het grondig reinigen van harde vloeren en grote oppervlakken, maar blinkt vooral uit in veelzijdigheid. Met maar liefst 17 verschillende schoonmaakklussen, maakt deze stoomreiniger jouw schoonmaakroutine een stuk eenvoudiger. Of het nu gaat om moeilijk bereikbare plekjes, verschillende opzetstukken, de flexibele slang of de handstoomreiniger, deze stoomreiniger kan het allemaal aan. Zelfs meubels en kleding kunnen een opfrisbeurt krijgen dankzij het meegeleverde opzetstuk voor textiel. Naast de indrukwekkende veelzijdigheid, is ook het onderhoud van deze stoomreiniger een fluitje van een cent. De stoomboiler beschikt over een zelfreinigingssysteem om kalkaanslag te voorkomen, waardoor jij er geen omkijken naar hebt. Daarnaast kunnen de meegeleverde stoomdoeken gewoon in de wasmachine, waardoor je ze keer op keer kunt hergebruiken. Bij levering kan de stoomreiniger nat zijn van binnen, dit komt door een test voor waterdichtheid in de fabriek. Met de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst haal je niet alleen een krachtige stoomreiniger in huis, maar ook een handig.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde handstomer kun je ook oppervlakken in je badkamer en keuken schoonmaken. Met het speciale opzetstuk kun je de stoomreiniger ook gebruiken om kleding op te frissen en te ontkreuken. De stoomreiniger is binnen 15 seconden opgewarmd.

Minpunten
  • In het waterreservoir past slechts 500 milliliter, daarom vul je het vaker bij. Deze stoomreiniger is moeilijker op te tillen tijdens het traplopen, omdat hij meer dan 5 kilogram weegt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst. 

De review over BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals