BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BLACK+DECKER BHSM168D-QS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires.

Specificaties BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM168D-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires

De BLACK+DECKER 1600W Steam-mop met 8 accessoires is het perfecte hulpmiddel voor het grondig schoonmaken van verschillende soorten harde gesloten vloeren. Of je nu keramische tegels, betonvloeren of vinyl vloeren hebt, deze stoomreiniger zorgt voor een glanzend en hygiënisch resultaat. Met de handige AutoSelect techniek hoef je alleen maar het vloertype te kiezen en de juiste hoeveelheid stoom wordt automatisch vrijgegeven. Zo wordt schoonmaken een fluitje van een cent! Maar deze stoom-mop biedt nog veel meer functionaliteiten. Dankzij de deltavoet kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekken eenvoudig schoonmaken. En als je per ongeluk op je tapijt morst, hoef je je geen zorgen te maken. Met een snelle opwarmtijd van slechts 15 seconden, kun je de vlek direct schoonmaken. En als je de badkamer of gootsteen wilt reinigen, komt de ingebouwde handstomer goed van pas. Geen enkele plek blijft ongereinigd met deze veelzijdige stoom-mop. En laten we de praktische kant niet vergeten. Na gebruik kun je de meegeleverde doeken eenvoudig in de wasmachine reinigen, zodat ze klaar zijn voor de volgende schoonmaakbeurt. Maak het schoonmaken van je vloeren en andere oppervlakken een stuk gemakkelijker en efficiënter met de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop met 8 access.

Pluspunten
  • Je kunt eenvoudig de hoeveelheid stoom aanpassen aan de schoonmaaktaak die je aan het uitvoeren bent. Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden schoon te maken. De stoomreiniger heeft een ingebouwde handstomer.

Minpunten
  • In de waterbak kan maar 0,5 liter, dus je moet hem vaker bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires. 

De review over BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals