Search
Close this search box.
  1. BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires

BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BLACK+DECKER BHSM1615DSG-QS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires.

Specificaties BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM1615DSG-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires

Met de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop met 15 accessoires haal je een veelzijdige stoomreiniger in huis. Deze stoommop is ideaal voor het schoonmaken van verschillende harde gesloten vloersoorten, zoals keramische tegels en betonvloeren. Daarnaast is hij ook perfect geschikt voor het reinigen van je keuken, badkamer en zelfs je ruiten. Met Autoselect wordt automatisch de juiste hoeveelheid stoom vrijgegeven, zodat jij je volledig kunt concentreren op het schoonmaken. Bij deze steam-mop ontvang je ook een speciale deltavoet, waarmee je zelfs de moeilijkste hoeken gemakkelijk kunt reinigen. En dankzij de handige SteaMitt stoomhandschoen kun je ook de kleinere oppervlakken eenvoudig schoonmaken. Het beste van alles is dat deze stoomreiniger 99,9 procent van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten doodt, zonder dat je chemicaliën hoeft te gebruiken. En met de 7 verschillende schoonmaakdoeken die inbegrepen zijn, kun je ze na gebruik gewoon in de wasmachine schoonmaken. Kortom, met de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop met 15 accessoires heb je de perfecte stoomreiniger in huis om al je harde vloeren en oppervlakken grondig schoon te maken.

Pluspunten
  • Met de bijgevoegde accessoires kun je deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het schoonmaken van de vloer. Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaakklus die je aan het uitvoeren bent. Bij de stoomreiniger wordt een stoomhandschoen meegeleverd.

Minpunten
  • Er kan maar 0,5 liter in het waterreservoir, dus zul je vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires. 

De review over BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals