Search
Close this search box.
  1. BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires

BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BLACK+DECKER BHSM15FX10-QS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires.

Specificaties BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM15FX10-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires

Met de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires heb je de ultieme alleskunner op het gebied van vloerreiniging. Deze stoomreiniger wordt geleverd met maar liefst 10 verschillende accessoires, zodat je hem niet alleen kunt gebruiken voor het reinigen van je vloer, maar ook voor andere oppervlakken zoals kleding, de barbecue en zelfs ramen. De stoomreiniger is binnen slechts 30 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Met de handige bediening via de handgreep kun je eenvoudig schakelen tussen de 2 verschillende stoomstanden. Het waterreservoir kan tijdens het stomen eenvoudig worden bijgevuld, zonder dat je de stoomreiniger hoeft uit te schakelen. Daarnaast bevat de set een kledingstomer opzetstuk, waarmee je jouw favoriete jurk of zelfs je gordijnen moeiteloos weer kreukvrij maakt. Met de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke stoomreiniger in huis, die je helpt bij het schoonmaken van verschillende oppervlakken. Dankzij de diverse accessoires is dit apparaat een waardevolle aanwinst voor ieder huishouden.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde accessoires kun je deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het schoonmaken van de vloer. Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaaktaak die je uitvoert. Dankzij het gewicht van 1,8 kilogram is het gemakkelijk om de stoomreiniger door het hele huis mee te nemen.

Minpunten
  • Er past slechts 0,5 liter in het waterreservoir, dus je zult het vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires. 

De review over BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals