Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor BLACK+DECKER BHSM168DSM-QS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt.

Specificaties BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM168DSM-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

Met de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt heb je een multifunctionele stoomreiniger in handen waarmee je moeiteloos verschillende oppervlaktes en ruimtes kunt schoonmaken. Deze stoomreiniger is niet alleen geschikt voor het reinigen van vloeren, maar kan ook gebruikt worden voor het schoonmaken van de badkamer en ramen. Met de meegeleverde SteaMitt kun je zelfs gebruik maken van een stoomreiniger in de vorm van een handschoen, waardoor je gemakkelijk lastige plekken kunt bereiken. Daarnaast is er ook een textieldoek inbegrepen waarmee je zelfs je bank kunt opfrissen. De BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt is binnen slechts 15 seconden klaar voor gebruik. Je kunt eenvoudig de juiste ondergrond instellen en de stoommop zal de rest voor je regelen. Het gebruiksgemak van deze stoomreiniger is dus ongeëvenaard. Bovendien doodt hij maar liefst 99,9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten, zonder dat je hier chemische middelen voor nodig hebt. Dit maakt hem niet alleen effectief, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Bij de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt ontvang je ook nog eens 4 verschillende doeken, die je na gebruik gemakkelijk kunt uitwassen in de wasmachine. Zo kun je altijd rekenen op hygiënisch schone doeken voor al je schoonmaakklussen. Met deze.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde accessoires kan deze stoomreiniger meer dan alleen de vloer reinigen. De stoomreiniger wordt geleverd met een stoomhandschoen. Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaaktaak die je uitvoert.

Minpunten
  • In het waterreservoir past slechts 0,5 liter, dus zul je het vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt. 

De review over BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals