BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bissell 3570N. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

3570N

Omschrijving van de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger

Met de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger wordt schoonmaken een eitje! Deze innovatieve vloerreiniger combineert boenen, stofzuigen en dweilen in één enkele schoonmaakbeurt. Dankzij het geavanceerde ontwerp maakt deze reiniger de vloer eerst nat, schrobt het vervolgens grondig met de borstelrol en zuigt het opgezogen vuile water moeiteloos weg. Het handige waterreservoir houdt het schone en vuile water gescheiden voor een optimale hygiëne. Deze draadloze vloerreiniger is uitgerust met een krachtige accu met een gemiddelde accuduur van maar liefst 30 minuten. Hierdoor kunt u zonder onderbrekingen door blijven gaan met het reinigen van uw vloer. Bij de aanschaf ontvangt u ook een handige reinigingsvloeistof, speciaal ontworpen voor deze vloerreiniger. Na gebruik plaatst u de reiniger eenvoudig in het oplaadstation, waar het station de borstel automatisch schoonmaakt en de vloerreiniger in slechts 4 uur volledig oplaadt voor de volgende schoonmaakronde. Met de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger wordt schoonmaken niet alleen efficiënter, maar ook leuker! Dit hoogwaardige apparaat combineert innovatieve technologie met gebruiksgemak en duurzaamheid. Dankzij de geavanceerde reinigings.

Pluspunten
  • De vloerreiniger zuigt vuil op, dweilt én droogt je vloer, waardoor je een hoop tijd bespaart. Deze vloerreiniger is accu aangedreven, zodat je volledige bewegingsvrijheid hebt tijdens het schoonmaken. Het waterreservoir heeft een scheiding voor schoon en vuil water, waardoor je dus niet met vuil water schoonmaakt.

Minpunten
  • Deze vloerreiniger maakt vrij veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger. 

De review over BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals