Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger

BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bissell 3401N. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

3401N

Omschrijving van de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger

Met de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger wordt het schoonmaken van je vloer een fluitje van een cent, zelfs wanneer jouw harige vriendje weer zijn modderige pootafdrukken achterlaat. Deze geavanceerde vloerreiniger combineert het schrobben van de vloer met het opzuigen van vuil, waardoor je geen tijd meer hoeft te verspillen aan apart boenen, stofzuigen en dweilen. Een van de grootste voordelen van deze vloerreiniger is het feit dat hij draadloos is, waardoor je niet steeds van stopcontact hoeft te wisselen tijdens het schoonmaken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar geeft je ook de vrijheid om moeiteloos door je hele huis te bewegen. Daarnaast heeft de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger een handig waterreservoir met een aparte afscheiding tussen schoon en vies water. Zo ben je er zeker van dat je alleen schoon water gebruikt om je vloer te reinigen. Deze speciale vloerreiniger is ontworpen om bestand te zijn tegen hardnekkig dierenhaar en vuil. Hij is uitgerust met een speciale filter en borstel die ervoor zorgen dat haren niet verstrikt raken en effectief worden opgezogen. En het beste van alles? Als je klaar bent met schoonmaken, kun je de zelfreinigingsfunctie inschakelen. Deze handige functie reinigt niet alleen de borstelrol, maar.

Pluspunten
  • Je hebt volledige bewegingsvrijheid omdat deze vloerreiniger draadloos is. De vloerreiniger zuigt vuil op, dweilt en droogt je vloer, waardoor je veel tijd bespaart. De vuilwatertank heeft een filter voor dierenharen en er blijven geen haren vastzitten rondom de speciale borstel.

Minpunten
  • De batterij heeft een gebruiksduur van 30 minuten en moet vervolgens weer 4 uur worden opgeladen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger. 

De review over BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals