Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger

BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bissell 2582N. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

2582N

Omschrijving van de BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger

De BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger is een revolutionair apparaat dat een einde maakt aan de beperkingen van een snoer. Met dit snoerloze wonder kun je vrij bewegen terwijl je vloeren zuigt, dweilt en droogt. Deze veelzijdige reiniger is geschikt voor alle soorten vloeren, of het nu tapijt is met vervelende dierenharen of een houten vloer met hardnekkig vuil. Met het meegeleverde reinigingsmiddel kun je zelfs het moeilijkste vuil aanpakken. Met de BISSELL 2582N CrossWave bespaar je niet alleen tijd, maar ook moeite. Je hoeft niet meer apart te zuigen, dweilen en drogen, want je doet het allemaal in één vloeiende beweging. Het handvat is voorzien van intuïtieve bedieningselementen, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende oppervlakken. Dankzij de 2 aparte watertanks blijft schoon water gescheiden van vuil water, waardoor je altijd een optimaal schoonmaakresultaat krijgt. Als kers op de taart wordt er een speciaal reinigingsstation meegeleverd. Hiermee kun je na het reinigen eenvoudig de vloerreiniger schoonmaken, inclusief de borstelrol. Met de BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger wordt schoonmaken een eenvoudige en efficiënte taak. Geniet van maximale bewegingsvrij.

Pluspunten
  • Omdat deze elektrische dweil draadloos is, ben je nooit gebonden aan een stopcontact. De vloerreiniger zuigt vuil op, dweilt en droogt je vloer, waardoor je veel tijd bespaart. Na gebruik plaats je de vloerreiniger in de houder zodat de microvezelrollen worden gereinigd.

Minpunten
  • Je draagt deze vloerreiniger minder makkelijk de trap op, omdat hij een gewicht heeft van 4,9 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger. 

De review over BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals