Search
Close this search box.
  1. BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger

BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bissell 20522. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

20522

Omschrijving van de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger

Met de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger zorg je voor een grondige reiniging van je houten en harde vloeren. Dankzij de zachte, wasbare polijstpads hoef je je geen zorgen te maken over krassen. Deze vloerreiniger is speciaal ontworpen voor delicate vloertypes, waardoor je met vertrouwen kunt schoonmaken. Wat deze vloerreiniger echt uniek maakt, is de handige sprayfunctie. Met één druk op de knop doseer je het sopje rechtstreeks op je vloer. Dit zorgt ervoor dat je de perfecte hoeveelheid schoonmaakmiddel gebruikt, zonder verspilling. De polijstpads draaien op hoge snelheid, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil van bijvoorbeeld je tegelvloer wordt verwijderd. En het beste van alles is dat de polijstpads wasbaar zijn, zodat je ze keer op keer kunt hergebruiken. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook nog eens beter voor het milieu. Met de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger heb je dus een krachtig schoonmaakhulpmiddel in handen waarmee je je vloeren moeiteloos schoon en glanzend houdt.

Pluspunten
  • Geschikt voor het schoonmaken van kwetsbare vloeren door middel van de wasbare polijstpads en het speciale reinigingsmiddel. Je kunt gemakkelijk langs je meubels manoeuvreren dankzij de draaibare voet.

Minpunten
  • Met deze elektrische dweil is het onmogelijk om tapijt te reinigen. Het vuile water wordt niet krachtig uit de borstels weggezogen, dus moet je de borstels regelmatig zelf schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger. 

De review over BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals