Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Beurer LW230 Wit

Beurer LW230 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Beurer 66049. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Beurer LW230 Wit.

Specificaties Beurer LW230 Wit

Merk

Beurer

Fabrikantcode

66049

Omschrijving van de Beurer LW230 Wit

De Beurer LW230 Wit luchtwasser is een innovatief apparaat dat de lucht in ruimtes tot 40 vierkante meter reinigt en bevochtigt. Het unieke ontwerp met twee roterende schijven zorgt ervoor dat fijnstof effectief uit de lucht wordt verwijderd. Deze technologie werkt op dezelfde manier als regen die de buitenlucht schoonhoudt. De schijven draaien constant in water, waardoor het fijnstof aan het water hecht. Dit zorgt voor een schonere en gezondere lucht in jouw omgeving. Bij de Beurer LW230 Wit luchtwasser worden ionen pads van Silvertex meegeleverd. Deze pads spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van de groei van bacteriën, schimmels en algen in het waterreservoir. Hierdoor blijft het water schoon en fris, zonder dat je filters hoeft te vervangen. Het gebruiksgemak van dit apparaat wordt hiermee nog verder vergroot. Let wel op dat het apparaat een paar dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. Maar zodra de juiste luchtvochtigheid is bereikt, kun je genieten van een optimale luchtkwaliteit en een comfortabele omgeving. Met de Beurer LW230 Wit luchtwasser haal je een krachtig en handig apparaat in huis. Niet alleen reinigt het de lucht van fijnstof, maar het zorgt ook voor de benodigde bevochtiging. Dit maakt het ideaal voor mensen met ad.

Pluspunten
  • Deze bevochtiger maakt geen gebruik van filters, waardoor de onderhoudskosten lager zijn. Je ontvangt een waarschuwing wanneer het waterreservoir leeg is, waardoor de bevochtiger niet zomaar stopt met werken. Het licht van het display kan gedimd worden, zodat je het ook rustig in de slaapkamer kunt gebruiken.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, omdat deze bevochtiger dit niet doet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Beurer LW230 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Beurer LW230 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Beurer LW230 Wit. 

De review over Beurer LW230 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.