Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm

Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arpe E15011. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm.

Specificaties Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm

Merk

Arpe

Fabrikantcode

E15011

Omschrijving van de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm

Haal het maximale uit je avonden op het terras met de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm. Deze prachtige terrasverwarmer straalt niet alleen warmte uit, maar creëert ook een gezellige sfeer. Met de variabele gascontrole kun je de warmte-intensiteit volledig naar wens aanpassen. Sluit eenvoudig een gasfles met propaan- of butaangas aan en laat de vlammen branden. Dankzij de glazen koker om de vlammen heen, is de veiligheid gegarandeerd. Kinderen kunnen er niet met hun handen tussenkomen en de vlam blijft stabiel, waardoor er geen warmte verloren gaat. Houd er rekening mee dat de hoeveelheid wind invloed kan hebben op de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer. Om een terras van minimaal 10 vierkante meter te verwarmen, heb je ten minste 2 van deze terrasverwarmers nodig. Het wordt aanbevolen om de gas terrasverwarmer altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte te gebruiken. Let op: de gasfles wordt niet meegeleverd. Deze gasheater is geschikt voor gasflessen van 5 tot 11 kilogram propaan en butaan. Met de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm geniet je dus niet alleen van warmte en comfort, maar voeg je ook een vleugje stijl toe aan je terras. Waar wacht je nog op? Creëer je eigen gezellige hoekje in de buitenlucht en geniet van heerlijke avonden met vrienden en famil.

Pluspunten
  • Met de traploze instelbaarheid, waarmee een maximaal vermogen van 9500 watt mogelijk is, kun je de warmte-intensiteit naar eigen voorkeur aanpassen. Dankzij de omvalbeveiliging schakelt de terrasverwarmer automatisch uit wanneer deze omvalt. De terrasverwarmer heeft wielen, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De hoeveelheid wind in de omgeving beïnvloedt de intensiteit van de warmte van de terrasverwarmer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm. 

De review over Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.