Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm

Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arpe E15010. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm.

Specificaties Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm

Merk

Arpe

Fabrikantcode

E15010

Omschrijving van de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm

Geniet nog langer van gezellige avonden op je terras met de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm. Met deze terrasverwarmer bepaal je zelf hoeveel warmte je wilt uitstralen door middel van de variabele gascontrole. Sluit een gasfles met propaan- of butaangas aan op de heater en je kunt de vlam laten branden. Om ervoor te zorgen dat kinderen niet met hun handen tussen de vlam kunnen komen, is deze omringd door een glazen koker. Dit zorgt niet alleen voor extra veiligheid, maar ook dat de vlam stabiel blijft en er geen warmte verloren gaat. Houd er wel rekening mee dat de hoeveelheid wind in de omgeving invloed kan hebben op de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer. Daarom is het advies van de specialist om deze gas terrasverwarmer altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte te gebruiken. Voor het verwarmen van winderige terrassen vanaf 10 vierkante meter heb je minimaal 2 van deze terrasverwarmers nodig. Let op: een gasfles wordt niet meegeleverd, dus zorg ervoor dat je een geschikte gasfles hebt van 5 tot 11 kilogram propaan en butaangas. Zo kun je optimaal genieten van heerlijke avonden op je terras, zelfs als het buiten wat frisser wordt.

Pluspunten
  • Met een maximaal vermogen van 9500 watt is de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer traploos instelbaar naar eigen wens. Wanneer de heater omvalt, schakelt de terrasverwarmer automatisch uit dankzij de omvalbeveiliging.

Minpunten
  • De hoeveelheid wind in de omgeving heeft invloed op de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm. 

De review over Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.