Search
Close this search box.
  1. Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime

Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo AVDK2001-100PES. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime.

Specificaties Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVDK2001-100PES

Omschrijving van de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime

Deze set van een Arlo Wire Free Video Doorbell Wit en een Arlo Chime biedt een slimme en draadloze oplossing voor het beveiligen van je voordeur. Met de ingebouwde camera houd je gemakkelijk een oogje in het zeil en met de meegeleverde Chime mis je nooit meer een bezoeker. Zodra er iemand aanbelt, start de deurbel direct een videogesprek op jouw telefoon. Bovendien hoor je de bel luid en duidelijk op de Chime, die je overal in je huis kunt plaatsen. De Arlo Wire Free Video Doorbell Wit is niet alleen een deurbel, maar ook een slim beveiligingssysteem. Dankzij de instelbare activiteitszones ontvang je direct meldingen wanneer er beweging wordt gedetecteerd bij je voordeur. Je kunt de deurbel eenvoudig overal bevestigen, zonder gedoe met kabels, omdat deze op een accu werkt. Hierdoor is de installatie een fluitje van een cent. Met de bijbehorende app kun je niet alleen bezoekers te woord staan via het videogesprek, maar je kunt ook standaard gesproken berichten instellen. Daarnaast is de deurbel uitgerust met een ingebouwde sirene om ongenode gasten af te schrikken. Wil je beelden terugkijken? Dan heb je een cloudabonnement nodig, en het goede nieuws is dat het abonnement de eerste 3 maanden gratis is! Met de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime haal je niet alleen een slimme deurbel in huis, maar ook gemoedsrust en gemak.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde Arlo Chime hoef je nooit meer een bezoeker voor de deur te missen. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy. De deurbel werkt op batterijen, dus je hoeft geen kabels te installeren wat zorgt voor meer gemak bij de installatie.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel. Voor volledig gebruik van de slimme deurbel is een Arlo Smart abonnement vereist. Bij normaal gebruik gaat de batterij 3 tot 6 maanden mee, maar bij drukte bij je voordeur zal dit korter zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime. 

De review over Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals