Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Arlo Wire Free Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo AVD2001-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit.

Specificaties Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVD2001-100EUS

Omschrijving van de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

De Arlo Wire Free Video Doorbell Wit is een revolutionaire toevoeging aan jouw huisbeveiligingssysteem. Met deze slimme deurbel met camera heb je altijd zicht op wie er voor je deur staat. Of je nu thuis bent of onderweg, de deurbel start direct een videogesprek op jouw telefoon zodra er wordt aangebeld. Zo blijf je altijd in contact met jouw bezoekers, waar je ook bent. Deze deurbel biedt niet alleen real-time communicatie, maar ook geavanceerde bewegingsdetectie. Je kunt eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je direct een melding ontvangt wanneer er beweging wordt gedetecteerd in de door jou gekozen gebieden. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er zich rondom jouw voordeur afspeelt. Een groot voordeel van deze deurbel is dat hij draadloos werkt. Met behulp van de accu kun je de deurbel gemakkelijk overal bevestigen, zonder gedoe met kabels. De installatie is daardoor snel en eenvoudig. Bovendien is de deurbel voorzien van een ingebouwde sirene, waarmee je ongewenste gasten kunt afschrikken. Om de beelden terug te kijken en op te slaan, is een cloudabonnement vereist. Maar maak je geen zorgen, want het eerste 3 maanden abonnement zijn gratis! Zo kun je direct genieten van alle functies en mogelijkheden van deze slimme deurbel. Bescherm jouw huis en houd altijd een oogje in het zeil met de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden opgeslagen binnen de EU, wat goed is voor je privacy. De deurbel heeft een brede kijkhoek, waardoor je een aanzienlijk deel van je voortuin of oprit kunt zien. De deurbel werkt op batterijen, dus je hoeft geen kabels te leggen en dat zorgt voor een eenvoudigere installatie.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal nodig bij je voordeur

    .

    Met behulp van een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel. Voor volledig gebruik van de slimme deurbel is een Arlo Smart abonnement vereist. De batterij gaat normaal gesproken 3 tot 6 maanden mee bij regulier gebruik, maar bij drukte bij je voordeur zal dit korter zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit. 

De review over Arlo Wire Free Video Doorbell Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals