Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC5040B-200EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC5040B-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding

Breid je Arlo Ultra 2 4K Zwart set moeiteloos uit met de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding. Deze indrukwekkende camera legt beelden vast in een verbluffende 4K resolutie, waardoor elk detail haarscherp wordt weergegeven. Met een brede kijkhoek van 180 graden kan je zelfs in grote binnen- of buitenruimtes alles nauwlettend in de gaten houden. Dankzij HDR-technologie kan je moeiteloos inzoomen op belangrijke details, zonder dat de beeldkwaliteit verloren gaat. Wat deze camera echt onderscheidt, is de geïntegreerde sirene en schijnwerper. Hiermee kan je ongewenste bezoekers afschrikken en tegelijkertijd kleurrijke beelden in het donker vastleggen. En het beste van alles is dat je de camera draadloos kunt installeren, aangezien hij op batterijen werkt. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met het vinden van een stopcontact in de buurt. Met een batterijduur van maar liefst 6 maanden bij normaal gebruik, hoef je je geen zorgen te maken over regelmatig vervangen van de batterijen. Om je beeldmateriaal op te slaan, kan je gebruik maken van een geheugenkaart in het basisstation of je kunt ervoor kiezen om het op te slaan in de Arlo Smart Cloud (abonnement vereist). Bovendien kan je deze IP-camera eenvoudig koppelen aan verschillende smart home platformen, zoals Google Assistant en Alexa, waardoor je je beveiliging.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden in de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy. Dankzij de 4K resolutie levert de camera een scherper beeld dan een camera met een full hd of quad hd resolutie. Met de digitale Auto-zoomfunctie zoomt de camera automatisch in en volgt het elke beweging van de persoon.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera's installeert, heb je een goede ontvangst van het basisstation nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je het signaal van je Arlo basisstation versterken. Als je kiest voor cloudopslag, heb je een Arlo Smart abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding. 

De review over Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals