Search
Close this search box.
  1. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMS5440B-200EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMS5440B-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack

Dit Arlo Ultra 2 4K 4-Pack bevat maar liefst 4 zwarte beveiligingscamera's, waardoor je jouw hele huis in de gaten kunt houden. Met de zeer hoge 4K resolutie leggen de camera's elk detail haarscherp vast. Of het nu binnen of buiten is, dankzij de brede kijkhoek van 180 graden kun je altijd goed zien wat er gebeurt, zelfs in grote ruimtes. De HDR-technologie zorgt ervoor dat je probleemloos kunt inzoomen op belangrijke details, zoals een kentekenplaat of het gezicht van een persoon. Daarnaast zijn deze camera's uitgerust met een geïntegreerde sirene en schijnwerper, waardoor je ongewenste gasten kunt afschrikken en zelfs in het donker kleurrijke beelden kunt vastleggen. Een ander voordeel van deze beveiligingscamera's is dat ze op batterijen werken. Dit betekent dat je ze gemakkelijk overal kunt installeren, zonder dat je in de buurt van een stopcontact hoeft te zijn. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want bij normaal gebruik gaan de batterijen maar liefst 6 maanden mee. Om al je waardevolle beeldmateriaal veilig op te slaan, kun je gebruik maken van de Arlo Smart Cloud. Hiervoor heb je wel een abonnement nodig. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je deze IP-camera's ook koppelen aan verschillende smart home platformen, zoals Google Assistant en Alexa. Hierdoor kun je de camera's eenvoudig bedienen met je stem en integreren in je.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 180 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met camera's die daarop lijken. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy. Dankzij de digitale Auto-zoomfunctie zoomt de camera automatisch in en volgt hij elke beweging van de persoon.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera's installeert, is een goede ontvangst van het basisstation noodzakelijk

    .

    Met een wifi-versterker kun je het signaal van je Arlo-basisstation verlengen. Als je kiest voor cloudopslag, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack. 

De review over Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals